Back
OFFER

 En Syst Ltd
Energy systems & investment
N
N

ENERGIE DE BIOMASA

Generarea energiei din gunoi de la obor, gunoi social, gunoi de industria alimentara si agroculture silajate, ar fi posibill si avantajos/rentabil ca o investitie referita ecologica pentru multi fermieri, companii pentru prelucrarea gunoiul si comune.
 Cresterea sprijinei de la stat Fondurile finanseze europene, suplimentar usura
Simplifica procesul de investitii.si ridica rentabilitatea instalatiile de gaz.

EISENMANN, instalatii pentru producerea biogazului

Cu maimult de 50 de ani de experienta in proectarea uzinele si ca furnizor sistematic in domeniul de sisteme complete pentru procese termice si tehnica privind protectia mediului inconjurator. EISENMANN  va voi sa fie partneru Dvs.  pentru competent oferind solutii complete pentru instalatii de producere a biogazului.
 

in producerea instalatiilor si ca furnizor de sisteme complete pentru procese termice si tehnica privind protectia mediului inconjurator, Eisenmann este partenerul dvs. competent oferind solutii complete pentru instalatii de producere a biogazului.
 

Instalatiile standard de producere a biogazului de tip Eisenmann sunt alcatuite dintr-un element principal ce faciliteaza fermentatia, un al doilea modul pentru dezintegrarea termica si de asemenea a unui rezervor. Instalatiile sunt complet automatizate ce masoara controleaza si regleaza fiecare element al instalatiei. Instalatiile pot fi supravegheate si de la distanta print intermediul celor mai moderne interfete de comunicare.

Eisenmann dezvolta si instalatii de producere a biogazului individuale adaptate necesarului dumneavoastra. Astfel Eisenmann ofera instalatii pentru producerea biogazului din plante, dar si din resturi produse in industria alimentara sau a deseurilor menajere.
 

Rezervorul principal de fermentare

Prima etapa de fermentare se produce intr-un reactor cilindric de otel izolat termic dispus in plan orizontal. Materialul de fermentare sunt introduse in rezervor cu ajutorul unui dispozitiv, iar materialul in stare lichida pri intermediul unei pompe. In acest rezervor substantele incep sa fermenteze find pastrata o temperatura intre 30 si 55 grade Celsius. Si deja din aceasta faza 6?-70% din continutul de biogaz este deja produs.

Rezervorul principal de fermentare poate fi montat in prealabil inainte de livrarea instalatiei. Varianta foarte compacta asigura timpi foarte scurti pentru montajul acestuia. Acesta poate fi demontat si in cazul in care se doreste sa fie montat intr-o alta locatie si pus in functiune.

Dezintegratorul termic.

Dupa fermentare materialul intra in etapa de dezintegrare termica. Acest proces a fost verificat si confirmat de catre o echipa de cercetare stiintifica. Prin intermediul acestui proces se castiga o cantitate semnificativa de biogaz. In aceasta etapa materialul este incalzit la cel putin 70 de grade Celsius. Astfel fenomenul de fermentatie poate continua nestingherit.

Rezervorul pentru procesul de post fermentare

Dupa procesul de dezintagrare termica materialul este distribuit catre rezervorul pentru procesul post fermentare si materialul incepe sa fermenteze in etapa a doua. Gazul metan produs in timpul acestui proces este stocat sau dupa caz distribuit catre consumatori.

Avantajele unei instalatii Eisenmann de producere a biogazului

Instalatiile Eisenmann sunt alcatuite din componente standardizate ce ofera avantajul unui timp scurt de la constructie, montaj si pana la punerea in functiune a instalatiei.

Calitatea ridicata, experienta indelungata in domeniu va garanteaza o functionare sigura a instalatiei dumneavostra pe care va puteti bizui o viata intrega.

Instalatii individuale Eisenmann de producere a biogazului

In special instalatiile de capacitate mare necesita o planificare individuala a fiecarui element din instalatie.

Fie ca sunt instalatii cu rezervor principal de fermentatie dispus orizontal si din otel sau alte materiale Eisenmann adapteaza instalatia complet la necesarul dumneavoastra.

Totul de la un singur furnizor.

Multumita constructie modulare fiecare element va fi livrat si montat la fata locului. In acest fel se economisesc timpi pentru constructie si va asigura astfel o calitate foarte ridicvata a instalatiei dumneavoastra.
 
 

En Syst Ltd  - profile.pdf

Biogas plants  - page 1    page 2   page 3   page 4    page 5
 
 

En Syst Ltd
1303 Sofia, Bulgaria
69 Shar planina Str.
tel.:   +359 2 931 18 16
fax.: + 359 2 931 16 14
e-mail: ensyst@esiholdbg.com
web: www.esiholdbg.comCopyright 1993 - 2008  From YOU for YOU