ииЗа фирмата
ииПродукти
ииКонтакти с фирмата
и
и
  "Адинг" е македонска фирма. Създадена е през 1969 год и произвежда над 100 продукта за влагане в строителството - добавки за бетони и разтвори, хидроизолации, фугировъчни китове, антикорозионни покрития, подови покрития, лепила и шпакловки, противопожарни покрития, материали за ремонтно-възстановителни работи, декоративни мазилки, материали за анкериране, спомагателни материали.
   Търговската марка "АДИНГ" присъства на българския пазар от 1997 г. За кратък период от време тя стана популярна и предпочитана от строителите, утвърди се с качеството на своите продукти, приведена в съответствие с изискванията на ISO 9001, БДС, както и писмено съгласие за влагането им в строителството от МРРБ.
   Опитът показва, че материалите на "АДИНГ" имат оптимално съотношение между качество и цена. С тях работи квалифицираният персонал на редица фирми, сред които: "ГБС - София" АД, "МОНОЛИТ З" ООД, "МИКС" ООД, "ЗСК-КРЕМИКОВЦИ" АД, "ДК София" АД, ДПСВ "ГОРУБЛЯНЕ", "ПЪТСТРОЙ" АД,  "ЗАВОДСКИ СТРОЕЖИ" АД Перник, "БАЛКАНСТРОЙ" АД, БТ "АВТО" ЕТ, СД "СК 13 ХОЛДИНГ", "НОТЕБ" ЕООД, ЕТ "ЮРИКОМ - Цв. Гърбева", "УНИБЕТ" ЕООД, "ХИДРОСТРОИТЕЛСТВО" ООД, "ИНЖСТРОЙ" АД и много други.
   Материалите на фирмата са използвани при изграждането на хипермаркетите "МЕТРО" и "БИЛЛА", хотел "ХИЛТЪН", FESTO - промишлена и административна сграда, "София ленд", Тържище за месо, птици и риба - Слатина, "Бизнес център - Соравия", реконструкция на НС "В. Левски", обществени и жилищни сгради, понастоящем при строежа на Американското посолство, поддръжка на пътища и мостове, ремонт на трамвайни панели, без да се спира движението на трамвайните мотриси.
   Фирмената политика е насочена към задоволяване на непрекъснато нарастващите изисквания на строителната практика.
   Специалистите на "АДИНГ" ще Ви съдействат професионално за намиране на технико-икономически обосновани решения в областта на възстановяване на бетонни и стоманобетонни елементи и конструкции, изпълнение на съоръжения с високи изисквания за водоплътност, износоустойчивост, мразоустойчивост, хидроизолации и др.
и
| Фирми |
Copyright ©ииии1993 - 2003  От ВАС за ВАСииииВсички права запазени