иЗа фирмата
иПродукти
иДистрибутори
иКонтакти
и
иии„Изола - Петров" ЕООД  е  основана  през  1989 г.

иииДнес е водеща българска фирма, произвеждаща хидроизолационни  мушами на битумна основа. Фабриката е разположена на площ около 20 000 м2 в София - кв.Чепинци до околовръстния път. Годишният производствен капацитет надхвърля 2.5 милиона м2 готова продукция. 
иииУспехът на фирмата се дължи на многогодишния и опит в сферата на строителните изолации. Това дава възможност да предложи на пазара богата гама от висококачествени хидроизолационни мушами, произведени с помощта на напреднали технологии.
иииГолямата надеждност на всички продукти с марката „Изола-Петров" се дължи на  грижливия подбор на суровини и постоянния качествен контрол. Това е основа за непрекъснатия прогрес на фирмата и въвеждането на нови идеи в сферата на хидроизолациите.
иииПроизводствената гама на „Изола-Петров" включва еластомерни и пластомерни мушами с различна дебелина и тегло с основа стъклен воал или нетъкан полиестер (внос от Италия) и възможност за производство на мушами и  битумни  керемиди с различни видове цветни посипки в зависимост от  конкретните нужди, Воалит, Полизол, Изолин, Полигум, Полиеласт, Битумни керемиди и др. Предлагат широка гама от хидроизолации както в нови постройки, така и при ремонт на жилищни и промишлени сгради.
иииОт 21 декември 2000 г. фирмата е сертифицирана по ISO 9002.
иииФирмата разполага с производствени мощности, които могат да задоволят изискванията на всеки клиент. 
 

и
| Фирми |
Copyright ©ииии1993 - 2003  От ВАС за ВАСииииВсички права запазени